AMPLITUDO – jedan od vodećih digitalnih inovatora u Crnoj Gori

Slides:



Advertisements
Сличне презентације
PRIMENA OBRAZOVNIH TEHNOLOGIJA NA UNIVERZITETU
Advertisements

Planiranje i analiza poslovanja
TREND 2019 XXV GODINA SKUPOVA TREND Prof. dr VLADIMIR KATIĆ
LabVIEW Kratak opis softvera
Град Ужице Инвестициони програм централне припреме и соларног грејања санитарне топле воде на Градском базену.
Novi standard za poslovanje – Zašto Cloud tehnologija?
Menadžment kvaliteta – vježbe broj 2: Obrasci za prikupljanje podataka
PROJEKAT JAČANJE ULOGE MJESNIH ZAJEDNICA U BOSNI I HERCEGOVINI
Metaio: platforma za proširenu stvarnost
Doprinos instrumenata marketing miksa satisfakciji studenata
  4 Ovaj projekat je finansijski podržan od strane Evropske Komisije. Ova publikacija (sredstvo komunikacije) odražava isključivo stavove autora, i Komisija.
OSNOVNI ELEMENTI PLC KONTROLERA
DIGITALNI NOVČANICI Uobičajeni novčanik možemo nazvati «analogni novčanik». Digitalni novčanik teži da po funkcionalnosti liči na neki analogni novčanik.
OPERA.
ХОРИЗОНТАЛНО И ВЕРТИКАЛНО СТРУКТУИРАЊЕ ЈАВНОСТИ
Упутство о друштвеној одговорности
FINANCE & TRADE Svetlana Magdelinić, specijalni savetnik.
Priredila: Aleksandra Vladisavljević
КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ У ОБЛАСТИ СТРУКОВНОГ ТУРИЗМА
I. ОСНОВНИ ПОЈМОВИ О ПРЕДУЗЕЋУ, УПРАВЉАЊУ И ИНФОРМАЦИОНИМ ПОТРЕБАМА
Katedra za elektroniku
INOVACIJE KAO PREDMET IZUČAVANJA NA SAVREMENIM UNIVERZITETIMA
“Projektna dostignuća”
Konferencija o istraživanju i razvoju u hrvatskoj ICT industriji
PROGRAM RURALNOG RAZVOJA REPUBLIKE HRVATSKE ZA RAZDOBLJE – 2020.
РОДНО ОДГОВОРНО БУЏЕТИРАЊЕ
Podržan od: NOVIB LGI/OSI
PREDSTAVLJANJE UNIJE POSLODAVACA SRBIJE, PARTNERA NA PROJEKTU
KGH sistemi u školama u Srbiji
BAZE PODATAKA.
INOVATIVNI TIM DUNĐER NIŠ
Богдан Трифуновић Центар за дигитализацију
Ministarstvo prosvjete i sporta
Povećanje i iskazivanje vrijednosti unutarnje revizije
Aleksandar Manić.
V Savjetovanje CG KO CIGRE
POSLOVNE MREŽE U DIGITALNOJ EKONOMIJI
Revenue Administration Modernization Project External and internal communication modernization Veljača 2012.
РАЧУНОВОДСТВО, УПРАВЉАЧКО РАЧУНОВОДСТВО И ЊЕГОВА ИНФОРМАЦИОНА УЛОГА
Ivana Jakir-Bajo, Ministarstvo financija
Napredni imovinski standard uvod
мр Бобан Величковић, дипл. инж. грађ.
UPRAVLJANJE OSNOVNIM SREDSTVIMA SA POSEBNIM OSVRTOM NA DALEKOVODE
SWOT ANALIZA PROJEKTA „BEOGRAD NA VODI“
Dr Biljana Lazović Biotehnički fakultet Podgorica
Primena softvera u aktuarstvu na pragu IV industrijske revolucije
City Center one.
PRIVREDA SRBIJE PRED IZAZOVOM ČETVRTE INDUSTRIJSKE REVOLUCIJE
Зелена економија и административни капацитети Србије
Integrisani informacioni sistemi
Mreža za društveno odgovorno poslovanje (DOP)
PRIMER: Uduženje TERRA’S i Regionalni Arhus centar Subotica
2.РАЧУНОВОДСТВО, УПРАВЉАЧКО РАЧУНОВОДСТВО И ЊЕГОВА ИНФОРМАЦИОНА УЛОГА
Унапређење локалних финансија
Analiza i prikaz mjerenja ugrađenog monitoringa vibracija, vazdušnog zazora i magnetnog fluksa na HE „Perućica“ VI SAVJETOVANJE CG KO CIGRE Bečići, 14.
PROGRAM “PLAVA ZASTAVICA” Blue Flag Program
Izrada plana kapitalnih investicija
Проширена делатност и верификација установа
УРБАНИСТИЧКИ ЗАВОД БЕОГРАДА ЈАВНО УРБАНИСТИЧКО ПРЕДУЗЕЋЕ
ПРИВРЕДНА КОМОРА БЕОГРАДА
GRUPA 1.
Hrvatski jezik online.
ПОДРШКА НА ПОКРАЈИНСКОМ И ЛОКАЛНОМ НИВОУ
1.2 PREDSTAVLJANJE PROJEKTNE JEDINICE U MINISTARSTVU ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE Nebojša Pokimica, National Workshop:Developing.
NOVE ULOGE ODS-A NA MALOPRODAJNOM TRŽIŠTU I
Definicija i osobine digitalnih biblioteka
Избор ТВ канала у програмској шеми кабловског оператера Пошта НЕТ Зоран Антонић, РЈ Пошта НЕТ, ЈП „Пошта Србије“
Unapređenje sistema upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom u Republici Srbiji Udruženje operatera za upravljanje ambalažom I ambalažnim otpadom Srbije.
Pretaživanje brodskih resursa SDS
Učešće zemalja zapadnog Balkana u programu ERASMUS +
Транскрипт презентације:

AMPLITUDO – jedan od vodećih digitalnih inovatora u Crnoj Gori Amplitudo je osnovan 2012. godine i prvenstveno je orjentisan na razvoj softvera, implementaciju ICT rješenja i digitalni marketing i online promociju.   Operativna integracija sektora za projektni menadžment, softverski razvoj, grafički dizajn i digitalni marketing, uz Back office podršku i internu ICT Fabriku za obuku programera i softverskih testera. Protekle 2 godine Amplitudo je preusmjerio i svoj razvojni fokus i interne investicije u razvoj inovativnih rješenjima, u sklopu podrške procesu digitalne transformacije, i saradnje sa nacionalnim i regionalnim obrazovnim, privrednim, državnim i civilnim subjektima.

Pametne plaže Koncept integrisanih digitalnih rješenja i IoT uređaja, koji omogućava kvalitetnije servise od strane kompanija koje upravljaju plažama i/ili turističkim i ugostiteljskim objektima. Pametna bova je IoT uređaj koji u realnom vremenu prati temperaturu i kvalitet mora i UV radijaciju na odabranoj plaži, i šalje te podatke preko integrisane SIM kartice i cloud servera do sumMEr aplikacije. Pametni suncobran je drugi IoT uređaj, sa solarnim panelima I integrisanom baterijom, čime omogućava punjenje elektronskih uređaja, uz pregradu za sigurno čuvanje vrijednih stvari, koja se kontroliše elektronskom narukvicom. SuMEr mobilna aplikacija omogućava korisnicima odabir plaža, jednostavan uvid u ključne informacije o kvalitetu vode i vazduha na odabranoj plaži i jednostavno rezervisanje i elektronsko plaćanje korišćenja suncobrana i ležaljki.

e-Tenderi Softver “eTenderi” sa iOS i Android mobilnom aplikacijom, predstavlja jedinstven alat za pomoć u pripremi procesa javnih nabavki u Crnoj Gori, Srbiji i BiH. Praćenje svih javnih nabavki u Crnoj Gori, Srbiji i BiH, i pregled komercijalnih nabavki (međunarodne organizacije i privatne kompanije koje nemaju potrebu da na zvaničnim portalima javnih nabavki objavljuju tendere) Pregled svih naručilaca i ponuđača, kao i povezanih statističkih podataka. Pretraživanje svih odluka nadležnih državnih komisija putem OCR metode Sistem alarma i push notifikacija za praćenje odabranih tendera, po oblastima i vrstama

INDIGO FinTech softver INDIGO mobilna aplikacija se jednostavno integriše sa računovodstvenim softverom organizacije i predstavlja njegovu suštinsku nadogradnju, preuzimajući informacije iz računovodstvenog softvera, i dalje ih strukturira kroz osnovne definisane kategorije. INDIGO je orjentisan na rukovodeće kadrove u firmama, kojima pruže sljedeće servise: Jednostavan i brzi pristup ključnim podacima o stanju finansija firme, putem mobilne aplikacije;  sumiranje obimnih informacija iz računovodstvenog sistema i strukturiranje po osnovu ključnih finansijskih parametara; vizuelizacija podataka kroz zasebna i uporedna grafička rješenja; sistem alarma vezanih za kritične vrijednosti ključnih finansijskih parametara i važne rokove.

MOJE DRVO Moje drvo je zelena i inovativna smart city platforma sa mobilnom aplikacijom, koja ima za cilj poboljšanje stanja životne okoline u urbanim sredinama. Platforma omogućava aktivnu saradnju građana, kompanija i lokalnih vlasti u cilju ozelenjavanja odabranih gradskih površina.

FUNKCIONALNOSTI: 1. Unaprjeđenje gradskog zelenila Izbor i kupovinu sadnica od strane korisnika/kompanije, koje bi posadilo odabrano preduzeće zaduženo za gradsko zelenilo na unaprijed određenim lokacijama, Organizacija volonterskih akcija.

FUNKCIONALNOSTI 2. Poboljšanje komunikacije između građana i lokalnih vlasti Prijavljivanja problema sa postojećim i predlaganjem lokacija za nove zelene površine, Doprinos digitalizaciji zelenog registra grada, kako bi građani mogli da pinuju GPS lokaciju svakog stabla kroz aplikaciju, i time automatski dodaju na digitalnu zelenu mapu grada integrisanu sa aplikacijom Moje drvo.

FUNKCIONALNOSTI 3. Povećana svijest o zaštiti životne okoline Primjenom inovativne ICT tehnologije mašinskog učenja, aplikacija omogućava automatsko prepoznavanje vrste drveta i njegovih karakteristika na osnovu izgleda lista, Mogućnost integracije sa IoT rješenjima (monitoring kvaliteta vazduha i nivoa buke), Promocija automatski obračunate količine proizvedenog kiseonika i prerađenog ugljen dioksida od strane doniranih stabala za svakog korisnika, Jedinstveno korisničko iskustvo kroz vrhunski dizajn i funkcionalnosti cijelog projekta, uz povezivanje sa društvenim mrežama u cilju širenja informacija o projektu, donatorima zelenila i pojedincima i kompanijama koje su uključene u društveno odgovorne akcije.

INTEGRACIJA GRADA UNUTAR PLATFORME MOJE DRVO Kontakt osoba Detaljne lokacije za sadnju 3. Dostavljanje liste sadnica koje su pogodne za sadnju na prethodno definisanim detaljnim lokacijama.

INTEGRACIJA GRADA UNUTAR PLATFORME MOJE DRVO 4. Definisanje kompanije od koje se vrši kupovina sadnica. 5. Definisanje koordinatora volonterskih akcija (NVO). Obezbijediti sljedeće podatke: