Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

AMPLITUDO – jedan od vodećih digitalnih inovatora u Crnoj Gori

Сличне презентације


Презентација на тему: "AMPLITUDO – jedan od vodećih digitalnih inovatora u Crnoj Gori"— Транскрипт презентације:

1

2 AMPLITUDO – jedan od vodećih digitalnih inovatora u Crnoj Gori
Amplitudo je osnovan godine i prvenstveno je orjentisan na razvoj softvera, implementaciju ICT rješenja i digitalni marketing i online promociju. Operativna integracija sektora za projektni menadžment, softverski razvoj, grafički dizajn i digitalni marketing, uz Back office podršku i internu ICT Fabriku za obuku programera i softverskih testera. Protekle 2 godine Amplitudo je preusmjerio i svoj razvojni fokus i interne investicije u razvoj inovativnih rješenjima, u sklopu podrške procesu digitalne transformacije, i saradnje sa nacionalnim i regionalnim obrazovnim, privrednim, državnim i civilnim subjektima.

3 Pametne plaže Koncept integrisanih digitalnih rješenja i IoT uređaja, koji omogućava kvalitetnije servise od strane kompanija koje upravljaju plažama i/ili turističkim i ugostiteljskim objektima. Pametna bova je IoT uređaj koji u realnom vremenu prati temperaturu i kvalitet mora i UV radijaciju na odabranoj plaži, i šalje te podatke preko integrisane SIM kartice i cloud servera do sumMEr aplikacije. Pametni suncobran je drugi IoT uređaj, sa solarnim panelima I integrisanom baterijom, čime omogućava punjenje elektronskih uređaja, uz pregradu za sigurno čuvanje vrijednih stvari, koja se kontroliše elektronskom narukvicom. SuMEr mobilna aplikacija omogućava korisnicima odabir plaža, jednostavan uvid u ključne informacije o kvalitetu vode i vazduha na odabranoj plaži i jednostavno rezervisanje i elektronsko plaćanje korišćenja suncobrana i ležaljki.

4 e-Tenderi Softver “eTenderi” sa iOS i Android mobilnom aplikacijom, predstavlja jedinstven alat za pomoć u pripremi procesa javnih nabavki u Crnoj Gori, Srbiji i BiH. Praćenje svih javnih nabavki u Crnoj Gori, Srbiji i BiH, i pregled komercijalnih nabavki (međunarodne organizacije i privatne kompanije koje nemaju potrebu da na zvaničnim portalima javnih nabavki objavljuju tendere) Pregled svih naručilaca i ponuđača, kao i povezanih statističkih podataka. Pretraživanje svih odluka nadležnih državnih komisija putem OCR metode Sistem alarma i push notifikacija za praćenje odabranih tendera, po oblastima i vrstama

5 INDIGO FinTech softver
INDIGO mobilna aplikacija se jednostavno integriše sa računovodstvenim softverom organizacije i predstavlja njegovu suštinsku nadogradnju, preuzimajući informacije iz računovodstvenog softvera, i dalje ih strukturira kroz osnovne definisane kategorije. INDIGO je orjentisan na rukovodeće kadrove u firmama, kojima pruže sljedeće servise: Jednostavan i brzi pristup ključnim podacima o stanju finansija firme, putem mobilne aplikacije;  sumiranje obimnih informacija iz računovodstvenog sistema i strukturiranje po osnovu ključnih finansijskih parametara; vizuelizacija podataka kroz zasebna i uporedna grafička rješenja; sistem alarma vezanih za kritične vrijednosti ključnih finansijskih parametara i važne rokove.

6

7 MOJE DRVO Moje drvo je zelena i inovativna smart city platforma sa mobilnom aplikacijom, koja ima za cilj poboljšanje stanja životne okoline u urbanim sredinama. Platforma omogućava aktivnu saradnju građana, kompanija i lokalnih vlasti u cilju ozelenjavanja odabranih gradskih površina.

8 FUNKCIONALNOSTI: 1. Unaprjeđenje gradskog zelenila
Izbor i kupovinu sadnica od strane korisnika/kompanije, koje bi posadilo odabrano preduzeće zaduženo za gradsko zelenilo na unaprijed određenim lokacijama, Organizacija volonterskih akcija.

9 FUNKCIONALNOSTI 2. Poboljšanje komunikacije između građana i lokalnih vlasti Prijavljivanja problema sa postojećim i predlaganjem lokacija za nove zelene površine, Doprinos digitalizaciji zelenog registra grada, kako bi građani mogli da pinuju GPS lokaciju svakog stabla kroz aplikaciju, i time automatski dodaju na digitalnu zelenu mapu grada integrisanu sa aplikacijom Moje drvo.

10 FUNKCIONALNOSTI 3. Povećana svijest o zaštiti životne okoline
Primjenom inovativne ICT tehnologije mašinskog učenja, aplikacija omogućava automatsko prepoznavanje vrste drveta i njegovih karakteristika na osnovu izgleda lista, Mogućnost integracije sa IoT rješenjima (monitoring kvaliteta vazduha i nivoa buke), Promocija automatski obračunate količine proizvedenog kiseonika i prerađenog ugljen dioksida od strane doniranih stabala za svakog korisnika, Jedinstveno korisničko iskustvo kroz vrhunski dizajn i funkcionalnosti cijelog projekta, uz povezivanje sa društvenim mrežama u cilju širenja informacija o projektu, donatorima zelenila i pojedincima i kompanijama koje su uključene u društveno odgovorne akcije.

11 INTEGRACIJA GRADA UNUTAR PLATFORME MOJE DRVO
Kontakt osoba Detaljne lokacije za sadnju 3. Dostavljanje liste sadnica koje su pogodne za sadnju na prethodno definisanim detaljnim lokacijama.

12 INTEGRACIJA GRADA UNUTAR PLATFORME MOJE DRVO
4. Definisanje kompanije od koje se vrši kupovina sadnica. 5. Definisanje koordinatora volonterskih akcija (NVO). Obezbijediti sljedeće podatke:

13

14

15

16


Скинути ppt "AMPLITUDO – jedan od vodećih digitalnih inovatora u Crnoj Gori"

Сличне презентације


Реклама од Google