Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

METODA LEČENJA OD N A R K O M A N I J E KOJA JE BILA NEPOŽELJNA

Сличне презентације


Презентација на тему: "METODA LEČENJA OD N A R K O M A N I J E KOJA JE BILA NEPOŽELJNA"— Транскрипт презентације:

1 METODA LEČENJA OD N A R K O M A N I J E KOJA JE BILA NEPOŽELJNA
SA NAJBOLJEG SAJTA NA NETU: METODA LEČENJA OD N A R K O M A N I J E KOJA JE BILA NEPOŽELJNA Konvencionalna (alopatska) medicina danas “leči” narkomane tako da ih odvikava od opijata pomoću METADONA Ali, to je samo medicinski narkotik sa koga se takođe teško može “skinuti” – i tako problem narkomana ostaje - on postaje doživotni potrošač proizvoda farmako industrije. Farmakobiznis i ovako opstaje samo zahvaljujući bolestima, a narkomanija je samo još jedna veoma profitabilna bolest. Ukinuti je i narkomane trajno izlečiti predstavljalo bi poslovnu katastrofu !

2 Šta je ortomolekularna medicina?
Mnogim narkomanima i lekarima i danas je nepoznato da je ortmolekularna medicina u SAD još sredinom sedamdsetih godina ponudila  efikasan i trajni način izlečenja od skoro svih bolesti zavisnosti. Tretman je od strane visokih državnih medicinskih autoriteta odmah odbačen kao nedokazan i pre nego što su rađena bilo kakva klinička ispitivanja na nekoj od državnih klinika. Iako je efekat lečenja na maloj privatnoj klinici koja je odvaj tretman prva sprovela bio praktično 100 posto efikasan. Vremenom je ovaj jednostavan, jeftin i efektan ortomolekularni tretman namerno ignorisan i “zaboravljen” – zbog profita. U ULAZIMA MNOGIH ZGRADA MOGU SE VIDETI NARKOMANSKI ŠPRICEVI, SVI SMO SVEDOCI.. Šta je ortomolekularna medicina? Za razliku od konvencionalne medicine koja za sve bolesti koristi patentirana farmaceutska jedinjenja (koja se u prirodi ne sjedinjavaju već samo u laboratorijama), ortomolekularna medicina se oslanja isključivo na jedinjenja koja su po prirodi sastavni deo organizma i imaju molekule iz kojih su ćelije i tkiva organizma sačinjeni. Molekuli ovakvih jedinjenja se unose (zapravo morali bi stalno da se unose) - ishranom.

3 “OVO BI MOGLA BITI NAJVAŽNIJA KNJIGA O ZDRAVLJU IKAD NAPISANA”
LEK: Radi se o terapiji velikim dozama  natrijum askorbata  (sodijum askorbata) koji vrši potpunu detoksifikaciju organizma od raznih vrsta narkotika, kao i metadona. Askorbat je so C vitamina. “OVO BI MOGLA BITI NAJVAŽNIJA KNJIGA O ZDRAVLJU IKAD NAPISANA” Stounova knjiga: “Faktor izlečenja – vitamin C protiv bolesti” više se nigde ne može naći. Dvostruki nobelovac i koautor knjige Lajnus Poling koji je istraživao vezu C vitamina i  kardiovaskularnih bolesti  rekao je: “ Najverovatnije je da bi najveći broj ljudi u svetu ako bi samo redovno primao 1do 2 %  natrijum askorbata bio u najboljem zdravlju.” Naime molekuli natrijum askorbata i molekuli opioida kao da se takmiče koji će se pre smestiti na receptivna mesta u mozgu,  ali efekat je takav da u prisustvu velikog broja molekula natrijum askorbata, opioidi nemaju šansu. Problem nastane ukoliko molekula natrijum askorbata nema u dovoljnim količinama i ostaju upražnjena ova receptivna mesta, a to se događa kod avitaminoze poznate kao skorbut. A ova avitaminoza je uvek prisutna kod narkomana, ali i kod obolelih od kancera. Najzanimljivije je kada se molekuli opioida već smeste na ova receptorska mesta u mozgu,  nalet velikog broja molekula natrijum askorbata ih prosto izbacuje odatle , jer ćelije organizma ipak daju prednost molekulima askorbata. I to je bio teorijski ključ za rešenje narkomanskog problema koji su ponudili u svojoj terapiji dr Stoun i dr  Libi.

4 Imamo niz sličnih radova:
I to je suština ovog ortomolekularnog tretmana sa natrijum askorbatom.  On je ne samo efikasan, već je jednostavan i netoksičan. U tretmanu dr Stouna i dr Libija natrijum askorbat se može uzimati oralno kod kuće i ne zahteva ležanje u bolnici. Troškovi lečenja su praktično minimalni. Natrijum askorbat se uzima 25 do 75 ili više grama dnevno (što je izuzetno visoka doza) i to obavezno u kombinaciji sa velikim dozama drugih vitamina, esencijalnih minerala i amino kislina. Nakon nekoliko dana ovakvog tertmana vraća se apetit, kao i kvalitetan san. Nakon 6 dana doza natrijum askorbata se postepeno smanjuje i zadržava na nivou od 10 grama dnevno. Ovako detoksifikovan narkoman (bivši narkoman)  je tada spreman za psihoterapijski program odvikavanja. Ovaj tretman deluje zaista idealno. On potpuno isključuje metadon koji je skup i koji je takođe narkotik koji izaziva zavisnost, ali i mnoge bolesti. Imamo niz sličnih radova:

5 Veliki protivnik rata u Vijetnamu pevač Doors-a Džim Morison, zvanično je preminuo u Parizu od predoziranja heroinom (?) Javna je tajna ko je u Srbiji najpoznatiji uživalac opijata..”Tabloid” ga zove “ugledni beogradski narkoman” koji je često bio viđan u bolnicama kad se predozira. Šilerova, pa pisanje Sergeja Trifunovića o drogiranju na blogu B92... Čedo, Čedo braniš li Kosovo ! Čak i kod predoziranja mešavinom narkotika sodijum askorbat je efektivan, brzo deluje i tako spasava život narkomanima. Ovo je najčešće i uzrok smrti zbog  toga što narkomani koji kupuju drogu na ulici mešaju (zbog niže cene) različite narkotike. Ukoliko je žrtva predoziranja u komatoznom stanju odmah se lagano ubrizgava 30 do 50 ili više grama sodijum askorbata intravenozno. Ukoliko je narkoman pri svesti i može da guta daje se 50 grama askorbata razblaženog u čaši mleka. Ova procedura nije specifična i deluje i na drugim drogama, a ne samo na heroinu i morfinu, tako da nije potrebno trošiti vreme na identifikaciju narkotika koji je izazvao predoziranje.

6 Novac ili zdravlje drugih...lak izbor savremenih kapitalista
Shativši da je vrhovni medicinski autoritet u SAD pod uticajem privatnog farmaceutskog korporativnog binisa, kome se lečenje narkomanije nije isplatilo, pokušao je da nađe zainteresovane lekare u Australiji. Ali, ni australijske zdravstvene vlasti nisu pokazale sluha da ispitaju metod lečenja sa natrijum askorbatom. Odgovor je bio da “nema dokaza da je korišćenje velikih količina C vitamina korisno kod bilo kog poremaćaja, osim kod skorbuta”. Ovo je potpuno netačno, jer su upravo istraživanja dvostrukog nobelovca Lajnusa Polinga otkrila da je vitamin C (natrijum askorbat) lek za najveći broj kardiovaskularnih poremećaja. Ali, to se ne dopada unosnom biznisu koji se zove- kardiohirurgija. FARMAKO BIZNIS, SA DRUGE STRANE IMA OZBILJAN SUKOB INTERESA – TREBA DA LEČI LJUDE A TO MU SMANJUJE PROFIT OD PRODAJE LEKOVA ! Novac ili zdravlje drugih...lak izbor savremenih kapitalista

7 Ali u SAD i u Australiji državne bolnice i danas preferiraju  metadon, koji je takođe teška sintetička droga, samo za razliku od heroina ona je legalni opijat.  On je kao opioid dizajniran u nacističkoj  Nemačkoj koja se spremala za rat (možete pretpostaviti sa kojom namenom), a kasnije je prebačen u SAD za potrebe CIA. Metadonom se i danas “leče” narkomani u mnogim zemljama sveta, kao i u Srbiji. U Rusiji su ga nedavno zabranili.  Tako se pomoću ove legalne droge prekida zavisnost od heriona, ali pacijent ostaje zavistan od metadona. Što je još gore, poznato je da metadon izaziva teža oštećenja organizma nego heroin. Dr Irvin Stoun i dr Alfred Libi

8 Imamo niz sličnih radova:
NARKOMANIJA.PPS UPALITE ZVUČNIKE SP AVGUST 2010 Imamo niz sličnih radova: Упалите звучнике. СП Јул 2010 VEST: Dnevni list Danas, objavio je više podataka o zloupotrebi droga u Republici Srbiji i to: da je godine bilo oko zavisinika, a da je 2010 utvrđen relativan broj od zavisnika u Srbiji, s tim da je realan broj zavisnika u Srbiji oko Takođe, objavljeno je istraživanje jedne privatne klinike za bolesti zavisnosti u Beogradu, koja je svojim projektom utvrdila da su od 123 slučajna uzorka, 84 koristilo droge (pozitivan urin test), i to najviše marihuanu, zatim ekstazi, heroin, kokain i najmanje amfetamin. Najmlađi zavisnik je imao 12 godina i bio je pozitivan na jednu supstancu. S druge strance, radeći test, od ista 123 slučajna uzorka, 96% je odgovorilo pozitivno na pitanje da li znaju ko prodaje drogu, gde mogu da je nabave, odnosno mogu li sami da je nabave Izvor: Danas godine VEST: Istraživanje, koje je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu sproveo sa Odsekom za psihologiju novosadskog Filozofskog fakulteta nad hiljadu i 500 mladih Vojvođana uzrasta od 15 do 21 godine, pokazalo je šokantan rezultat - čak 98 odsto anketiranih u svakom momentu zna gde i od koga da nabavi drogu. Takav podatak ne čudi, jer je poznato da dilera ima oko svake škole, osnovne i srednje, u gradu i na selu, navode u aktivima školskih direktora. Izvor: RTV godine


Скинути ppt "METODA LEČENJA OD N A R K O M A N I J E KOJA JE BILA NEPOŽELJNA"

Сличне презентације


Реклама од Google