Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

“KOSOVO JE PRIVATNI POSED KLANA OSMANI, ČIJI JE TAČI KLJUČNI ČOVEK “

Сличне презентације


Презентација на тему: "“KOSOVO JE PRIVATNI POSED KLANA OSMANI, ČIJI JE TAČI KLJUČNI ČOVEK “"— Транскрипт презентације:

1 “KOSOVO JE PRIVATNI POSED KLANA OSMANI, ČIJI JE TAČI KLJUČNI ČOVEK “
MESIĆ Upalite zvučnike KARAMARKO PACOLI “KOSOVO JE PRIVATNI POSED KLANA OSMANI, ČIJI JE TAČI KLJUČNI ČOVEK “ NOVI BALKANSKI KRIMINALNI POREDAK : KLAN BRAĆE OSMANI MAFIJA KOJA VLADA PROSTORIMA BIVŠE SFRJ BRAĆA: BURIM, BAŠKIM I BIG BOS ĆAZIM (zvani Feliks - “srećković”) OSMANI NA JEDNOJ OD RETKIH POSTOJEĆIH FOTOGRAFIJA (OVDE SA NATAŠOM BEKVALAC)

2 Pukanić je poginuo u eksploziji bombe ispod svoje “Tojote”
“ U leto god. Brojne Nemačke novine su pisale o braći Osmani kao nosiocima organizovanog kriminala u najjačoj evropskoj državi, a na osnovu izveštaja Nemačke tajne službe. Zelenašenje, otmice, prostitucija, krađe automobila, falsifikovanje dokumenata su samo neki od opisanih poslova... Ali, ubrzo sledi sudska zabrana o pisanju o braći Osmani u Nemačkoj.. “ MARGETIĆ : "Šiptari ubili Đinđića i Pukanića” “ Reč je o kartelu koji je apsolutno preuzeo kontrolu nad ostalim kriminalnim grupama i u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i oko prodaje heroina i belog roblja i oružja na Balkanu - kaže Margetić koji je na osnovu svih dokumenata do kojih je došao napisao knjigu: "Slučaj Pukanić: Ubistvo sa potpisom države" “ Pukanić je poginuo u eksploziji bombe ispod svoje “Tojote” Domagoj Margetić Jedini novinar osuđen u Haškom tribunalu, najčešći je citirani izvor vezano za klan “Osmani”. O umešanosti Dinkića, Miškovića i Andrije Draškovića čitajte u njegovoj knjizi ! “ĐINĐIĆ JE SMETAO PLANOVIMA ALBANACA I KLANA OSMANI; NEMAČKI BND JE JOŠ NAČINIO IZVEŠTAJ O TOME – TZV. OPERACIJI “DUREŠ” ALI TADA TO NIKOGA NIJE U EVROPI ZANIMALO !” Neko jako moćan u svetu štiti Klan Osmani ..

3 Njegovo bogatstvo procenjuje se na 400 miliona evra! “
“KLAN OSMANI IMA OKO VOJNIKA I OPRAO JE DO SADA 50 MILIJARDI EVRA NOVCA; SARAĐUJU U TOME SA STRANIM BANKAMA KOJE POSLUJU U BALKANSKIM DRŽAVAMA, A TAKOĐE SARAĐUJU I SA ISLAMSKIM TERORISTIMA” “RECKA” IZ SRBIJE.. NATAŠA JE SLABA NA BOGATE, STARIJE MUŠKARCE, TO JE POZNATO “ Ćazim Osmani (50) zvani Feliks za nekoliko decenija od gastarbajtera postao najbogatiji čovek Hamburga; Njegovo bogatstvo procenjuje se na 400 miliona evra! “ “ Budući da su se krajem 90-ih našli pod pritiskom nemačke policije i medija, braća Osmani posle godine sele svoje poslove u Hrvatsku. Dobili su i hrvatsko državljanstvo, a mediji  su objavili da je za njih intervenisao lično tadašnji predsednik Mesić! “

4 Izvode iz Margetićeve knjige o centralizaciji balkanskog podzemlja uz pomoć Hrvatske države i njihovih tajnih službi čitajte na ovom linku: NASER KELJMENDI - Poverenik Ćazima Osmanija za Crnu Goru; “Keljmendi je glavna bezbedonosna pretnja Crnoj Gori” izjavio je pre nekoliko dana direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović pred članovima Odbora za bezbednost Skupštine Crne Gore “Joca Amsterdam (Sreten Jocić) je odbio Ćazimovu ponudu da zastupa Osmanije u Srbiji i zato mu je spakovana optužba za ubistvo Pukanića ”. Iskazi Jocića i pisanje Margetića se poklapaju. Srpsko podzemlje upoznajte ovde:

5 Imamo niz sličnih radova:
Darko Trifunović -kriminalnu-mrezu-na-balkanu--klan-osmani/ aspx “ Hrvatska i njen državni vrh kontrolišu najveću kriminalnu mrežu na Balkanu - Klan Osmani kojim rukovode braća Ćazim, Baškim i Burim” - kazao je Darko Trifunović, Profesor na beogradskom fakultetu za bezbednost “ Imamo niz sličnih radova: Sp, apr. 2012


Скинути ppt "“KOSOVO JE PRIVATNI POSED KLANA OSMANI, ČIJI JE TAČI KLJUČNI ČOVEK “"

Сличне презентације


Реклама од Google