Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

KORISNI_SAJTOVI.pps UPALITE ZVUČNIKE razmišljate o MARKETINGU ?

Сличне презентације


Презентација на тему: "KORISNI_SAJTOVI.pps UPALITE ZVUČNIKE razmišljate o MARKETINGU ?"— Транскрипт презентације:

1 KORISNI_SAJTOVI.pps UPALITE ZVUČNIKE razmišljate o MARKETINGU ? INTERNET JE DANAS POSTAO KORIŠĆEN MALTENE KAO I TELEVIZOR ! Na narednim slajdovima upoznajte se sa sajtovima koji Vam mogu biti korisni;

2 Filecrop.com Je odličan pretraživač (ima ih više) glavnih “sajtova za skladištenje” na internetu – Rapidshare, Hotfile, Mediafire i Depositfiles; Na sajtove za skladištenje ljudi podižu (upload) praktično sve što možete zamisliti od legalnih i nelegalnih stvari ! Tu će te naći krakovan softver, milione ukradenih passworda za razne sajtove, muziku, filmove, knjige.. BUKVALNO S V E !

3 Leptiricabioskop.com Je veliki sajt za gledanje filmova onlajn – sa prevodom, strani, domaći, dokumentarni..Ovakvih sajtova je podosta (Filmovizija.com, Filmovisaprevodom.com..), ali ovaj izdvajam zbog preglednosti !

4 Rapidshare.com Je najveći internet sajt gde možete podići (“uploadovati”) bilo šta želite (film, knjige, slike) a radi bekapa-čuvanja ili deljenja sa prijateljima (recimo želite podeliti sa drugima film od 500 MB, pa pošto neće stati u atačment mejla, ovde ga podignete a prijateljima šaljete samo link za download)

5 Sajt koji će Vam promeniti život !
PAŽNJA, PAŽNJA !!! IVONA ŽIVKOVIĆ Najbolji sajt u Srbiji ! Da je na Engleskom rekao bih i na svetu.. Zavere, zataškavanja, prevare. . Sajt koji će Vam promeniti život !

6 Mp3lemon.org Je jedan od bezbroj sajtova za skidanje muzike, ovaj izdvajam zbog preglednosti i velikog izbora muzike, po žanrovima. U Srbiji su glavni Domaci.de i Lamuzika.com

7 Infostud Svi poslovi na jednom mestu ! Glavni (najbolji) sajt za traženje posla u Srbiji !

8 SVE MOGUĆE KOMPJUTERSKE E-KNJIGE NA ENGLESKOM JEZIKU, BESPLATAN DOWNLOAD !

9 Kompozer Želite svoj sajt ? Posle mnogo iskustava, preporučujem program za izradu prostih web stranica “Kompozer” jer je besplatan i lak za rad..za razliku od profi programa “Dreamweaver”; Ako Vas zanimaju Wordpress sajtovi, ima dosta knjiga na (predhodni slajd)

10 PPS SPOTOVI: http://netoperacije.000webhostapp.com
Popusti.rs – upoznavanje, muvanje, druženje.. Polovniautomobili.com – sama adresa kaže o čemu je reč Download.com – najveći svetski sajt za skidanje softvera Elitesecurity.org – sve o kompjuterima, hardveru, softveru, smartfonima, programiranju.. Conopljanews.net – domaći sajt prebogat raznim sadržajima, neverovatno Krstarica.com – najprometniji sajt u Srbiji Mondo.rs – besplatno puštanje 10 SMS poruka dnevno, za Srbiju ITD.. PPS SPOTOVI: Sp, feb 2013


Скинути ppt "KORISNI_SAJTOVI.pps UPALITE ZVUČNIKE razmišljate o MARKETINGU ?"

Сличне презентације


Реклама од Google