Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

ДАН ДЕВОЈЧИЦА.

Сличне презентације


Презентација на тему: "ДАН ДЕВОЈЧИЦА."— Транскрипт презентације:

1 ДАН ДЕВОЈЧИЦА

2 У оквиру манифестације Дан девојчица, који се обележава 24. 4
У оквиру манифестације Дан девојчица, који се обележава наша школа „Веселин Маслеша“ је ове школске године посетила фирму „Afrodita Mode Collection“. Компанија је основана 1989., има два производна погона, у Земуну и у Руми и 117 запослених, претежно жена. Afrodita Mode Collection стално улаже у иновативне начине производње, локалну заједницу, људске ресурсе, друштвено одговорно пословање. Ни у тренуцима највеће кризе није се одустајало од квалитета производа. 

3 На челу ове успешне фирме која се бави прозводњом и продајом женске модне конфекције налази се успешна пословна жена гђа Афродита Бајић, која је успешна и у приватном сегменту живота као мајка троје деце.. Фирму је основала са својим мужем 1989, иако је у то доба то била веома рискантна одлука. Висока мотивисаност, упорност, визија о успеху, довели су до резултата. Афродита није само успешна пословна жена, она је посвећена супруга и мајка троје дивне деце. Друга генерација даје велки допринос раду фирме. Афродита је поносна на чињеницу да је остала привржена систему вредности од којих не одступа, независно од пословог контекста.  Као једна од амбасадорки женског предузетништва, циљ јој је да мотивише и охрабри младе колегинце које желе да се баве предузетништвом. Активна је чланица Удружења пословних жена и Клуба првих жена, подржава развој женског предузетништва и важност односа сарадње и умрежавања међу пословним женама. Редовно учествује на семинарима и панел дискусијама о женском предузетништву.

4 Госпођа Афродита Бајић и њена ћерка Маријана Бајић су нас угостиле и примиле 14 девојчица из наше школе, двоје одељењских старешина и педагога школе.Посета је трајала 4 сата и током ње, смо у потпуности стекли слику о начину рада и функционисања фирме.Кроз детаљан уводни разговор са ученицама, гђа Бајић, њена ћерка Маријана , а у једном моменту и старији син, са пуно стрпљења у позитивном расположењу су нам дочарали како су почели са послом, искрено су нам указали на све предности и тешкоће посла, животни мото и филозофију која им даје подсрек и снагу да истрају у овим тешким временима. Ученице су биле активне и знатижељне, распитивале су се о начинима пословања фирме, организацији рада, радном времену... Сусреле смо се са занимањима модни креатор, моделар, кројач, менаџер, директор фирме...

5 Било нам је изузетно задовољство да овај дан проведемо у„Afrodita Mode Collection.Девојчице, наше ученице су биле пуне позитивних утисака.

6 За девојчице, наше ученице било је драгоцено искуство које су стекле не само упознајући се са конкретним занимањима, већ и животне поруке и лекције које су добиле од успешних предузетних жена.

7 ЗА КРАЈ Осврт на манифестацију Дан девојчица и реалне сусрете из угла неких наших ученица

8

9

10

11

12


Скинути ppt "ДАН ДЕВОЈЧИЦА."

Сличне презентације


Реклама од Google