Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА

Сличне презентације


Презентација на тему: "КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА"— Транскрипт презентације:

1 КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА
КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА

2 КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА
Професор: Доц.др Маја Радонић Термин консултација: Понедељак Среда Гоце Делчева 8, кабинет број 63.

3 КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА
Уџбеник: Цветковска Оцокољић, Виолета и Татјана Цветковски (2009): Комуникација: Човек и култура, Мегатренд универзитет, Београд.

4 КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА
УСПОСТАВЉАЊЕ КОМУНИКАЦИЈЕ И КУЛТУРЕ УВОД У КОМУНИКАЦИЈУ КУЛТУРА ГОВОРНОГ И ПИСАНОГ ЈЕЗИКА КУЛТУРА НЕВЕРБАЛНОГ ПОНАШАЊА КУЛТУРА ВИЗУЕЛНА КУЛТУРА И КОМУНИКАЦИЈА

5 КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА
КОЛОКВИЈУМ Сви имају право изласка на колоквијум. Студенти ће бити подељени у две групе наоснову броја у индексу. КОЛОКВИЈУМ ЋЕ БИТИ У ОБЛИКУ ТЕСТА (максималан број бодова по тесту је 40). СЕМИНАРСКИ РАД Сви имају право израде семинарског рада. Семинарски рад је у облику презентације теме у договору са предметним професором. Семинарски рад доноси бодове (максималан број бодова је 30). Рок за предају семинарских радова је у договору са асистенткињом. Оцена Од 55 до 64 (6) Од 65 до 74 (7) Испит се мора пријавити, а оцена се уписује у термину испита. За оцене 8, 9 и 10 (допуна до 100 бодова) мора се полагати усмени испит.

6 КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА УПУТСТВО ЗА ИЗРАДУ СЕМИНАРСКОГ РАДА
КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА УПУТСТВО ЗА ИЗРАДУ СЕМИНАРСКОГ РАДА МЕГАТРЕНД УНИВЕРЗИТЕТ ФАКУЛТЕТ ЗА КУЛТУРУ И МЕДИЈЕ Семинарски рад: (Назив рада) Предмет: Комуникација и култура Професор Студент: (име и презиме) (Име и презиме и број индекса) Београд, 2017. Садржај 1. Увод . . ЗАКЉУЧАК ЛИТЕРАТУРА

7 КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА УПУТСТВО ЗА ИЗРАДУ СЕМИНАРСКОГ РАДА
КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА УПУТСТВО ЗА ИЗРАДУ СЕМИНАРСКОГ РАДА Семинарски рад треба да садржи између 7-10 страна, укључујући слике, табеле, литературу и остале прилоге. Обавезно је коришћење ћириличног писма. За писање рада користити фонт Times New Roman 12. Наслове и поднаслове писати фонтом Times New Roman Bold 14. Странице треба нумерисати у доњем десном углу. Прву страну не треба нумерисати. Рад штампати само са једне стране листова A4 формата (21 цм x 29,7 цм). Користити маргине 2,5 цм горња и доња, 3 цм лева и 2,5 цм десна маргина. У ситуацији када у тексту користимо дефиниције или поделе преузете од одређених аутора обавезан је позив на литературу. Уколико рад садржи слике потребно их је нумерисати и означити одакле су преузете. Позив на литературу, поред горе наведеног начина, може бити урађен и кроз фусноте. Увек се позивати на ауторе и изворе које сте ви користили.

8 КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА УПУТСТВО ЗА ИЗРАДУ СЕМИНАРСКОГ РАДА
КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА УПУТСТВО ЗА ИЗРАДУ СЕМИНАРСКОГ РАДА ЗАКЉУЧАК Закључак је најважнији део семинарског рада јер у њему студент даје своје виђење проблема, нека могућа решења и слично. Закључак треба да буде производ претходно написаног текста. ЛИТЕРАТУРА На пример: Јанићијевић, Ј. (2002): Комуникација и култура, Издавачка књижарница Зорана Стојановића, Нови Сад.


Скинути ppt "КОМУНИКАЦИЈА И КУЛТУРА"

Сличне презентације


Реклама од Google