Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

(U pozadini je tema iz ovog filma)

Сличне презентације


Презентација на тему: "(U pozadini je tema iz ovog filma)"— Транскрипт презентације:

1 (U pozadini je tema iz ovog filma)
UPALITE ZVUČNIKE (U pozadini je tema iz ovog filma) “Ratnici podzemlja” - Film Voltera Hila iz 1979 god. Pogledajte ga ovde: U Bronksu se dešava veliko okupljanje razjedinjenih bandi koje su u stalnim sukobima. Povod je ideja Sajrusa, vođe najmoćnije bande, da ih sve ujedini u efikasnu kriminalnu organizaciju. Ali, vođa jedne od grupa, kojem se Sajrusova ideja nije dopala, organizuje atentat i na skupu ubija Sajrusa. Za ubistvo su optuženi Ratnici, minorna banda sa Koni Ajlenda; Međutim, put od centra grada do periferije je dug i prepun opasnosti, a u lovu na Ratnike učestvuju sve bande Njujorka ..

2 “Neoprošteno” vestern iz 1992 god
“Neoprošteno” vestern iz 1992 god. Režija i glavna uloga Klint Istvud, budžet filma 14,4 miliona $. Pogledajte ga ovde: Dva kauboja iseku lice prostitutke i pošto ih šerif (Džin Hekman) blago kažnjava, ostale prostitutke sakupe 1000 dolara i ponude ih kao nagradu za ubistvo pomenutih kauboja..Film je dobio nekoliko Oskara.

3 Govori o bekstvu iz zatvora, nevino osuđenog čoveka..
“Bekstvo iz Šošenka” drama iz 1994 god. Igraju Tim Robins i Morgan Frimen. Budžet 25 miliona $. Govori o bekstvu iz zatvora, nevino osuđenog čoveka..

4 “300” Je film iz 2006 god. Koji opisuje istinit događaj bitke kod Termopila (centralna Grčka) 480 godine p.n.e. Kada se šačica Grka suprotstavila moćnoj Persijskoj vojsci..

5 “Vod” film Olivera Stona iz 1986 god. Igraju Tom Berindžer, Viljem Defo i Čarli Šin. Govori o strahotama rata u Vijetnamu..

6 ZABAVA, OTKRIVANJE ZAVERA, OBRAZOVANJE :
“Nadnica za strah” film iz davne 1953 god. sa Iv Montanom u glavnoj ulozi. Govori o opasnom i dobro plaćenom poslu transporta nitroglicerina koji treba biti upotrebljen za gašenje požara na naftnoj bušotini.. Izvanredan film koji vredi pogledati !

7 je izvanredan sajt za gledanje filmova on-line, ogromna baza i nije potrebna registracija. Uživajte  SP, okt. 2013


Скинути ppt "(U pozadini je tema iz ovog filma)"

Сличне презентације


Реклама од Google