Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Imamo niz sličnih radova:

Сличне презентације


Презентација на тему: "Imamo niz sličnih radova:"— Транскрипт презентације:

1 Imamo niz sličnih radova:
Tokom 11 nedelja bombardovanja poginula su pripadnika Vojske i policije, i oko civila, medju kojima 88-oro dece. Više od ljudi je teže i lakše ranjeno, dok se desetak osoba i danas vode kao nestale Upalite zvučnike, muzika je u pozadini ! Imamo niz sličnih radova:

2 Prema procenama stručnjaka, u zavisnosti od metodologije, materijalna šteta pričinjena bombardovanjem je između 30 i 100 milijardi dolara; Stradalo je više od 300 škola (tri potpuno), više desetina bolnica, 45 srušenih mostova, 23 srednjovekovna manastira i veliki broj crkava širom Srbije, 1/3 kapaciteta EPS-a i skoro svi predajnici RTS-a Novi Sad

3 NATO je koristio zabranjeno oružje – municiju sa osiromašenim uranijumom, a bačeno je čak kasetnih podprojektila – “bombica”; 14 tenkova i 17 oklopnih transportera su gubici VJ prilikom povlačenja !

4 Više od pola civilnih žrtava su kosovski Albanci, a na Kosovu i Metohiji je i upotrebljeno najviše municije sa osiromašenim uranijumom. NATO je tukao i izbegličke kolone kosovskih Albanaca..A sve u ime njihove “zaštite” zbog čega je bombardovanje i počelo!

5 “Volimo te domovino naša” pevalo je na svim televizijama
Klinton je znao da psuje pri pomenu Srba, u užem krugu Bele kuće. Pred kamerama nivo, kultura.. Olbrajt: “Amerika ne mrzi Srbe”. Zig Hajl ! Srušili smo 1 “nevidljivi” i 60 običnih aviona nato-a ! “Šejmi” Džejmi Šej: Poznat po izjavi da su žrtve “kolateralna šteta”

6 СВИМ ЖРТВАМА НЕКА ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА !
Tokom agresije oborenoj e 60 naprijateljski avion, 30 bespilotnih letelica, 7 helikoptera, 238 krstarećih raketa i jedan avion F-117 (“nevidljivi”). NATO je bio efikasan u ubijanju i rušenju SRJ; Zato je jedan talentovani geostrateg izjavio 2007 god. kako su “Nato vojni standardi najbolji danas u svetu”.. Istražujemo ko? OSOBA “A” – MICA TROFRTALJKA U NOVOM SPOTU NA PINKU OSOBA “B” – DRUG LEDENI, NA KOZARI JULA g. GLEDAJUĆI U BUDUĆNOST OSOBA “C” – ŠULE, VOJNIČINA I DASA, KAD JE PAO U SEVDAH NA KONCERTU SVOG TASTA M. ILIĆA SLUŠAJUĆI PESMU “ŠUMADIJA” СВИМ ЖРТВАМА НЕКА ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА ! _________________________________ ЖИВЕЛА СРБИЈА ! ЖИВЕЛА СЛОБОДА ! OSOBA “D” – RIMSKI PAPA, U ČASOVIMA DOKOLICE, PRED UŽIM KRUGOM Imamo niz sličnih radova: Dec ODGOVOR–Sumnja se da je Trofrtaljka bed gaj; kad popije stvarno nezna šta priča..Šule nije kriv jer to još nisu učili na kurs(c)u FBI-ja


Скинути ppt "Imamo niz sličnih radova:"

Сличне презентације


Реклама од Google