Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Sportski susret generacija sportaša OŠ Vijenac 15. studenoga 2013.

Сличне презентације


Презентација на тему: "Sportski susret generacija sportaša OŠ Vijenac 15. studenoga 2013."— Транскрипт презентације:

1 Sportski susret generacija sportaša OŠ Vijenac 15. studenoga 2013.

2 Prigodom obilježavanja 50 godina Osnovne škole Vijenac održan je i „Sportski susret generacija” - dvadeseti puta. Na poziv ravnatelja, prof. Stjepana Sokola i umirovljene nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture Lidije Vekić svečanosti su se odazvali mnogi sjajni sportaši, nekadašnji učenici OŠ Vijenac. Svečanost je vodio Dragutin Kerže, sportski novinar, koji je tijekom mnogih godina pratio sportska događanja u OŠ Vijenac.

3 Okupljene su pozdravili Dragutin Kerže, čiji je kroničarski doprinos duboko utkan u 20-godišnje sportske susrete učenika OŠ Vijenac, kreatorica i realizatorica ideje o utemeljenju takvih okupljanja Lidija Vekić, ravnatelj, prof. Stjepan Sokol, gimnastičar Robert Seligmana i kuglač Branislav Bogdanovića, u ime svih bivših učenika i učenica, a u ime sportaša i sportskih djelatnika Sanda Gašić, glavna tajnica Školskog športskog saveza Grada Osijeka.

4 Medaljama i pokalima nagrađeni su najbolji sudionici natjecanja u malom nogometu, streljaštvu i tenisu, a knjige “50 godina ŠSSG Osijeka” primilo je desetero najstarijih nazočnih nekadašnjih učenika, tamo još iz prve polovine šezdesetih godina prošlog stoljeća.

5 Ravnatelj Stjepan Sokol uručio je zahvalnice osobama koje su, svaka na svoj način, pridonosile održavanju tradicije projekta “Školi u pohode - gradu na dar”. Primili su ih Lidija Vekić, Katica Ileš i Dragutin Kerže.

6

7

8 Pripremile: Zrinka Radanović, knjižničarka i Vesna Vrbošić, pedagoginja


Скинути ppt "Sportski susret generacija sportaša OŠ Vijenac 15. studenoga 2013."

Сличне презентације


Реклама од Google