Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Дођите нам сви! Реализацијом првих родитељских састанака (26 и 27.октобра) отпочела је реализација посебног програма – играонице под називом Дођите нам.

Сличне презентације


Презентација на тему: "Дођите нам сви! Реализацијом првих родитељских састанака (26 и 27.октобра) отпочела је реализација посебног програма – играонице под називом Дођите нам."— Транскрипт презентације:

1 Дођите нам сви! Реализацијом првих родитељских састанака (26 и 27.октобра) отпочела је реализација посебног програма – играонице под називом Дођите нам сви. Програм ће се реализовати свакодневно, али наизменично на два места – у простијама ПУ,,Ната Вељковић'' у Читлуку и у прилагођеном простору у ОШ ,,Владислав Савић Јан'' у Паруновцу. Играоница Дођите нам сви за децу узраста од 3 до 5,5 год. која нису обухваћена васпитно-образовним радом у Установи. У складу са потребама породице, у програм је могуће укључити и децу која су похађају васпитне групе целодневног, односно полудневног програма Установе, уколико то није време током којег дете похађа редовне програме. Програм остварује васпитач Ана Беговић.

2 Дођите нам сви! Читлук, 26.октобар 2017.
Отварање играонице и први родитељски састанак.

3 Дођите нам сви! Паруновац, 27.октобар 2017. Отварање играонице и први
родитељски састанак.


Скинути ppt "Дођите нам сви! Реализацијом првих родитељских састанака (26 и 27.октобра) отпочела је реализација посебног програма – играонице под називом Дођите нам."

Сличне презентације


Реклама од Google