Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Mislite da je amer veliki brat ? He,he, upravo je obrnuto !

Сличне презентације


Презентација на тему: "Mislite da je amer veliki brat ? He,he, upravo je obrnuto !"— Транскрипт презентације:

1 Mislite da je amer veliki brat ? He,he, upravo je obrnuto !
POLITIKA.pps >>> UPALITE ZVUČNIKE DA LI ZNATE? 1) da Izraelski državljani koji nisu Jevreji, ne mogu kupovati ili iznajmljivati zemljište u Izraelu? Mislite da je amer veliki brat ? He,he, upravo je obrnuto ! Realno, ovaj zakon ima samo političku poruku srećom... Arapin sa novcem, ako želi, naći će 1000 paravana da plasira kapital; Novac ne poznaje granice, pa to znaju i ptice na grani ! Izvor: Al-Hevar Centar, Palestina. Tekst iz juna VIŠE NA:

2 Šta danas rade potomci mučenika iz Holokausta?
2) Do izraelskim firmama je bilo dozvoljeno da objavljuju oglase za posao sa naznakom "samo Jevreji“ ? Ovadia Josef, duhovnik ! Holokaust se nesporno dogodio. Milioni nedužnih Jevreja su ubijeni od strane fašističkih zveri... Šta danas rade potomci mučenika iz Holokausta? Ovadia Yosef je bivši glavni Izraelski Rabin 1973 – 1983g. On je danas uticajni duhovni mentor (i osnivač) partije “Shas” - glavnog koalicionog partnera aktuelne Izraelske Vlade. Izjavio je da: “Nejevreji postoje samo zato da bi služili Jevreje.. Kad umru to je kao kada umre magarac, tada vlasnik gubi novac”..; Za Palestince je rekao da: “Treba da nestanu sa zemlje” “Jerusalem post”, god. 3) Da su sve palestinske propusnice u Izraelu obojene kako bi se razlikovali Jevreji od nejevreja ?

3 4) Da Izrael trenutno okupira teritoriju dve suverene zemlje: Libana i Sirije, nipodaštavajući rezoluciju Saveta bezbednosti UN ? Oko 7 Mil. Izraelaca je okruženo stotinama miliona stanovnika neprijateljskih zemalja u okruženju; Ipak, Izrael je vojno veoma superioran – pomažu im SAD ! 5) Da je odbrana Izraela zajamčena u 70 rezolucija Saveta bezbednosti UN ? 4) + 5) = čist apsurd i dvostruki standard. Uporedimo Kosovo.. Bolje ne, šta mislite ?

4 Imamo niz sličnih radova:
-da su četiri premijera Izraela (Begin, Šaron, Rabin i Šamir) učestvovali ili u bambaškim napadima ili masakrima civila ili u naslilnom isterivanju civila iz njihovih sela ? -da Izrael već poslovično odbija da sudi svojim vojnicima koji su priznali da su izvršili ratni zločin ? da Šaronova koaliciona vlada uključuje i partiju "Molodet" koja zagovara proterivanje Palestinaca sa okupirane teritorije ? da Izrael decenijama šalje atentatore na teritorije drugih zemalja kako bi ubijali njihove političke protivnike ? (ima više filmova o tome) da današnji Izrael počiva na mestima gde je nestalo više od 400 palesetinskih sela i da su Izraelci preimenovali skoro sva mesta u zemlji kako bi prekrili tragove palestinskih naseobina ? itd, itd Rabin, Klinton i Arafat Begin Šaron Šamir Imamo niz sličnih radova:

5 I tako, eto Vam svetskog matriksa...Ko sme da pisne?
JEVREJI SU DANAS VODEĆI I GLOBALISTI I ANTIGLOBALISTI Dejvid Ajk, kontroverzni pisac knjige "Najveća tajna", o krvnoj lozi Rotšilda i drugih dinastija, tvrdi da su oni danas vlasnici čak 80% teritorije Izareala i već kontrolišu polovinu ukupnog svetskog bogatstva ! LINK: NOVČANICA OD 500 IZRAELSKIH ŠEKELA NOSI PORTRET BARONA EDMONDA DE ROTŠILDA. ROTŠILDI SU GLAVNI SVETSKI BANKARI A gde je moć jasno Vam je – uz novce. Velike. “SVETSKA EKONOMSKA KRIZA” JE POSLEDICA STANJA GDE SAMO 1 % SVETSKOG NOVCA IMA ZLATNU PODLOGU...POGLEDAJTE SPOT: I tako, eto Vam svetskog matriksa...Ko sme da pisne? PITANJE: Šta je, zaista, svetska politika danas ? ODGOVOR: Veština lobiranja i zaštite interesa moćnog multinacionalnog biznisa ! Politika odavno već nije zaštita državnih i nacionalnih interesa, zaštita prava, istine i pravde ! Sp, Jan. 2011


Скинути ppt "Mislite da je amer veliki brat ? He,he, upravo je obrnuto !"

Сличне презентације


Реклама од Google