Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Бесмртност душе Прва промјена,која долази са гријехом,јесте смрт.Смрт је раздвајање душе од тијела.Послије смрти кад душа напусти тијело,тијело се враћа.

Сличне презентације


Презентација на тему: "Бесмртност душе Прва промјена,која долази са гријехом,јесте смрт.Смрт је раздвајање душе од тијела.Послије смрти кад душа напусти тијело,тијело се враћа."— Транскрипт презентације:

1 Бесмртност душе Прва промјена,која долази са гријехом,јесте смрт.Смрт је раздвајање душе од тијела.Послије смрти кад душа напусти тијело,тијело се враћа у земљу од које је и узето. Пошто душа води своје поријекло тачно од Бога,душа се враћа своме Творцу.Она је бесмртна.

2 Циљ човјековог постојања
Бог је створио видљиви свијет за шест дана,а на крају човјека.Човјек је спој материје и духа. Циљ човјека састојао се у уподобљавању Богу и привођења свега,све материје,БОГУ.

3 Поријекло и јединство рода људског
По учењу Св.писма Бог је на почетку створио један брачни пар .Имена њихова су Адам и Ева,они су наши прародитељи.Адаму и Еви дат је благослов Рађајте се и напуните планету.


Скинути ppt "Бесмртност душе Прва промјена,која долази са гријехом,јесте смрт.Смрт је раздвајање душе од тијела.Послије смрти кад душа напусти тијело,тијело се враћа."

Сличне презентације


Реклама од Google