Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Zabava, otkrivanje zavera, obrazovanje

Сличне презентације


Презентација на тему: "Zabava, otkrivanje zavera, obrazovanje"— Транскрипт презентације:

1 Zabava, otkrivanje zavera, obrazovanje
Zabava, otkrivanje zavera, obrazovanje UPALITE ZVUČNIKE Ovo je palma lopov (takođe se naziva i kokos rakovica). Ta velika i jaka životinja, teži do 4 kg. Dužina tela joj je do 32 cm. Svojim kleštima bez problema može čoveku odrezati prst Može se penjati po drveću, a hrani se plodovima palme !

2 Najmanji muškarac na svetu He Pingping sedi pored Svetlane Pankratove – vlasnice najdužih nogu. Njegova visina – 74,61 cm, dužina njenih nogu – 132 cm; on ima – 20 godina, a ona – 36 godina.

3 Proizvedeno 260 primeraka Ovo se graniči sa nemogućim, neverovatnim;
Najbrži fabrički proizveden automobil je Bugatti Veyron 16.4 Super Sport km/h (120 m/s) na stazi Volkswagena u Nemačkoj,   Peter Colat, Švajcarski ronioc, 19 min i 21 sekunda pod vodom – bez vazduha, potvrđeno ! Proizvedeno 260 primeraka O – 100 za 2,5 sec kg, 1183 KS, Turbo 16 cilindara, 8 L Ovo se graniči sa nemogućim, neverovatnim; 17. April, 2008 u Pekingu, Kinez Wang Jintu: SAT I 30 MINUTA U LEDU; NOSIOJESAMO KUPAĆE GAĆE !

4 Najveće grudi na svetu pripadaju kineskinji Ting Hia Fen
Najveće grudi na svetu pripadaju kineskinji Ting Hia Fen. Svaka njena dojka teži 10 kg. Postala je slavna s 14 godina. Kaže da zbog takvih velikih grudi doživljava neprijatnosti..

5 Zabava, otkrivanje zavera, obrazovanje
Zabava, otkrivanje zavera, obrazovanje Indijac Aditya 'Romeo' Dev, 19 g., visine 48 cm, težine oko 9 kg, smatra se najmanjim bodibilderom na svetu !

6 Dužina najveće uhvaćene lignje (Mesonychoteuthis hamiltoni) iznosi skoro 9 metara, a težina – 495 kg. Ova je lignja bila ulovljena nedaleko Antarktika u g.

7 Osaka. Put prolazi ravno kroz zgradu s kancelarijama !

8 Ovo drvo - sekvoja sasečeno je u Nacionalnom Parku Sequoia, 1892 g.

9 Meduza-ubica veličine je nokta. Živi u Australiji
Meduza-ubica veličine je nokta. Živi u Australiji. Za razliku od drugih meduza, ova ima oči i mozak. Posledice od susreta s njom su fatalne: od paralize do izliva krvi u mozak. 4 pipka, žaoka. Otrov je 100 puta opasniji od otrova kobre. Protuotrova nema !

10 Arhipelag Socotra u Indijskom okeanu pokraj obale Afrike s pravom se smatra jednim od najčudnijih mesta na svetu. Arhipelag ne liči ni na šta drugo i deluje kao se da ste se našli na nekoj drugoj planeti. ..

11 Kaciga pilota F35

12 Mrtvački ljiljan (Rafflesia arnoldii) — najveći je cvet u carstvu biljaka (promera od 60 cm do 1 m i težine do 11 kg)

13 S leve strane – sveća koja gori na Zemlji, a s desne strane – u bestežinskom stanju, na stanici „Mir“.

14 Migracija raža događa se dva puta tokom godine u Meksičkom zalivu – od poluostrva Yucatan do Floride, i obratno. Da bi shvatili veličinu toga, morate znati da svaka raža ima promer 2x2 metra, a ukupno ih je oko 10 hiljada !

15 Prvi kompjuterski miš napravljen je 1964. g
Prvi kompjuterski miš napravljen je g. Izumeo ga je Douglas Carl Engelbart.

16 Na slici je ljudski embion 6-og dana života !

17 Ovo nije još jedna slika NLO; To je poseban oblak koji se stvara na grebenima vazdušnih talasa ili između dva sloja vazduha. Ne miču se, koliko god da je vetar jak !!

18 Zabava, otkrivanje zavera, obrazovanje
Pustinja kristala (Meksiko) Zabava, otkrivanje zavera, obrazovanje


Скинути ppt "Zabava, otkrivanje zavera, obrazovanje"

Сличне презентације


Реклама од Google