Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Upalite zvučnike. SP, Nov. 2010

Сличне презентације


Презентација на тему: "Upalite zvučnike. SP, Nov. 2010"— Транскрипт презентације:

1 Upalite zvučnike. SP, Nov. 2010
Josef Mengele – “Beli anđeo” Aušvica umro je 1979 god. prirodnom smrću, na slobodi i živeći lagodno.. Adolf Ajhman – glavni arhitekta Holokausta nad Jevrejima, pogubljen je u Izraelu 1963 god. Dugo se krio u franjevačkom manastiru u Đenovi Martin Borman, nacista br. 2 imao je misterioznu sudbinu. Nikad se nije tačno saznala istina dali je poginuo ili pobegao.. K A D A R E L I G I J A P O S T A N E N E Š T O D R U G O : “ ACOVSKI ANALI Pavelić, Artuković, Luburić, Šakić i hiljade ustaških koljača našlo je spas u rimskoj crkvi. Masakri i zverstva bili su referenca... Upalite zvučnike SP, Nov. 2010

2 Fratar sa NACI pozdravom; Česta slika tih godina
Procenjuje se da je tzv. pacovskim kanalima preko rimokatoličke crkve pobeglo preko 30 hiljada nacista, ustaša, zločinaca-krvnika koji su utočišta našli u SAD, Kanadi, Australiji, Južnoj Americi.. Monstruozni Franc Štangl, komandant logora smrti Sobibor i Treblinka priznao je odgovornost za mrtvih logoraša. Radio godinama u Brazilu u fabrici automobila VW i to pod svojim pravim imenom, ne krijući se ! Umro u Dizeldorfu 1971 god. Posle samo 2 god robije.. ALOIS HUDAL je biskup koji ga je spasao PACOVSKIM KANALIMA RIMOKATOLIČKE CRKVE.. Hudal je bio blizak saradnik Krunoslava Draganovića. HILJADE USTAŠKIH KOLJAČA JE BUKVALNO U TALASIMA STIZALO U KATOLIČKE MANASTIRE PO ITALIJI, DOBIJALO PAPIRE I BEŽALO DALJE U SVET...

3 Jezuiti su elitni red rimske crkve !
Poseban kuriozitet predstavljao je prebeg čitave SS divizije od ljudi, koji su prokrijumčareni na tle Engleske, gde im je dodeljen status slobodnih naseljenika! Da su svi ti mračni događaji skorije istorije produkti kvalitetne organizacije, navode nas i sadržaji: i POLITIČKI BESTSELER U SVETU BR. 1: “VATIKANSKE UBICE” Alberta Rivere Spisak nacista – monstruma koji su se spasili je beskonačan; Mnogi žive mirno do smrti, često i lagodno.. Jezuiti su elitni red rimske crkve ! Sa sajta ..UDBA hapsi Draganovića 1967, ispituje i ubrzo pušta na slobodu. Umro je 3. srpnja godine, potpuno slobodan. Nikad nije ostalo razjašnjenim kako i zašto je dospio nazad u Jugoslaviju i kako i zašto nije prošao mnogo teže (od zabrane javnog rada i zapošljavanja, višegodišnjeg pritvorenja ili smaknuća), kao što je bio slučaj sa njegovim kolegama svećenicima i emigrantima. Glavni mozak PACOVSKIH KANALA nije bio Nemac, kako možda pretpostavljate; Bio je to Hrvat, rimokatolički sveštenik – KRUNOSLAV DRAGANOVIĆ !

4 DOK SMO PEVALI “PO ŠUMAMA I GORAMA” UZ LOGORSKU VATRU...
PACOVSKI KANALI su bili toliko mračna i opšteprihvaćena aktivnost od strane rimokatoličke crkve i zapadnih tajnih službi da TITO očito nije imao hrabrosti (i želje) da se posebno razračunava sa Draganovićem.. Zato ga je pustio da radi i umre na slobodi.. DOK SMO PEVALI “PO ŠUMAMA I GORAMA” UZ LOGORSKU VATRU... BROZ pušta čak Draganovića na nacionalni radio, i on tom prilikom hvali “demokratiju i humanizam u Jugoslaviji”; TU DOLAZIMO DO INTERESANTNE POENTE – DRAGANOVIĆ, GLAVNI ORGANIZATOR OVE NAJVEĆE TAJNE ZLOČINAČKE AKTIVNOSTI U ISTORIJI ČOVEČANSTVA – ZVANE “PACOVSKI KANALI” MIRNO ŽIVI I RADI U TITOVOJ JUGOSLAVIJI, HVALEĆI ČAK NJENA DOSTIGNUĆA. STOTINE HILJADA ZVERSKI UBIJENIH LJUDI NISU ISPOŠTOVANI IZ POLITIČKIH RAZLOGA... TITO IH POSTHUMNO PONIŽAVA SVOJOM “VISOKOM POLITIKOM” !

5 ZVORI : Iz knjige "Nadbiskup genocida" Marka Aurelija Ravelija u
Imamo niz sličnih radova: ZVORI : Iz knjige "Nadbiskup genocida" Marka Aurelija Ravelija u izdanju "Jasena", Nikšić a u prevodu Lazara Macure Sa sajta Milan Stojadinović i Ante Pavelić 1953 god. - Ustaško zlato i pokradene dragocenosti i dalje se ne vraćaju, “veliki igrači” to pitanje svesno drže nerešenim ; Isto važi i za nacističke pljačke Jevreja u toku Holokausta; Vatikan ne otvara arhive niti će, verovatno u dogledno vreme to učiniti; ZA PACOVSKE KANALE su znale zapadne tajne službe od prvog dana, sa njihovim znanjem sve je i rađeno.. O tome je zagrebački “Večernji list” pisao u nastavcima; Rimska crkva je samo instrument ove velike operacije vladara iz senke.. RIMOKATOLIČKA crkva je i danas najmoćnija organizacija na planeti – religijski, financijski i politički. EU je najveći projekat ove crkve.. Papa i Hitler KAŽU DA ZLOČIN NE ZASTAREVA. MILIONI ŽRTAVA TRAŽE ISTINU O KOJOJ ĆE MOĆI DA SE PRIČA - MOŽDA TEK ZA NEKOLIKO DECENIJA (VEKOVA?) Teme na CNN-u su novi Ferari Dejvida Bekama ili poslednja žurka Paris Hilton; JER, VLADARI IZ SENKE IMAJU IDEJE KAKO VODITI SVET ! ZATO VLADAJU. MI SLEDIMO.

6 ← ОВИ СМРАДОВИ ГОРЕ СУ ПРИХВАТЉИВИ; ЦИА ХОЋЕ ОВОГ ЛЕВО.
← ОВИ СМРАДОВИ ГОРЕ СУ ПРИХВАТЉИВИ; ЦИА ХОЋЕ ОВОГ ЛЕВО.


Скинути ppt "Upalite zvučnike. SP, Nov. 2010"

Сличне презентације


Реклама од Google