Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

PROJEKT EKO EKO U GRUŽU.

Сличне презентације


Презентација на тему: "PROJEKT EKO EKO U GRUŽU."— Транскрипт презентације:

1 PROJEKT EKO EKO U GRUŽU

2

3 CILJ NAŠEG PROJEKTA: Pratiti kakvo je stanje s odlagalištima otpada i reciklažnim dvorištima te pridržavaju li se naši sugrađani odvoženja krupnog otpada u zadanom vremenu i razvrstavaju li otpad koji se može reciklirati. Pratiti kako naši sugrađani vode brigu o svojim kućnim ljubimcima(čiste li redovito iza njih)

4 Pratiti stanje u parku u Gružu (zelenilo i postavljene sprave za igru)
Izrada predmeta na satovima tehničke i likovne kulture. Izrada platnenih vrećica. Izrada letaka o očuvanju okoliša i provođenja ankete među učenicima naše škole.

5 U projekt su uključeni učenici od 5. do 8
U projekt su uključeni učenici od 5. do 8. razreda i učenici naše škole koji pohađaju nastavu po čl.7. Zakona o osnovnom školstvu. Želimo da učenici naše škole kroz ovaj projekt shvate da otpad nije smeće.

6 Učenici će na radionicama izrađivati predmete od prirodnih materijala.
Obilježit ćemo Dan planeta Zemlje prigodnom izložbom u holu naše škole. Planiramo izraditi letak s eko porukama.

7 MALI PARK POKRAJ ŠKOLE U istraživanje smo krenuli ispred naše škole kraj koje se nalazi mali park. Zelenilo je održavano ali smo primijetili da ima smeća (čaše,opušci,papirići…)

8 PARK U GRUŽU Prolazeći parkom u Gružu primijetili smo da je zelenilo održavano ali da su klupe i koševi za smeće išarani i uništeni. Jedna sprava za igranje je slomljena, a upute za korištenje sprava su išarane.

9 Tobogan i ljuljačke za djecu su rasklimani i išarani.
Stablo je oštećeno i obojano,a također smo primijetili da na trafici imaju ispisani grafiti. Na jednom stablu ugledali smo gnijezdo borovog prelca,a oko jednog gnijezda stablo je počelo propadati.

10 Lijepo je bilo vidjeti kućice za ptice na stablima.
Od biljaka smo prepoznali:bršljan, lempriku, veprinu, hrast crniku, palmu, masline, pitosporu, tratinčice. Prošli smo pokraj zelenog otoka koji je pripremljen za sadnju proljetnica.

11 Nastavak našeg istraživanja.

12 Pokraj crkve zelenilo je lijepo održavano.

13 GRUŠKA LUKA U Gruškoj luci primijetili smo da su zelene površine lijepo održavane.

14 KRUŽNI TOK U GRUŽU Kružni tok je jako lijepo uređen i dekoriran.
U skrivenom kutku…! I ovo !

15 RECIKLAŽNO DVORIŠTE

16 OKOLIŠ NAŠE ŠKOLE Možemo se pohvaliti da se o našoj školi jako dobro brinemo. Palme, masline i travnjaci su održavani.

17

18 FONTANA ISPRED NAŠE ŠKOLE

19

20 RADIONICE NAŠIH UČENIKA

21

22

23

24

25

26

27 OBILJEŽAVANJE DANA PLANETA ZEMLJE

28

29

30

31 NAŠ PROMOTIVNI LETAK

32

33 Projekt OŠ Ivana Gundulića Dubrovnik
Projekt radile: Učenice 5.A razreda: Lea Elaković, Nina Fiorović, Andrea Ikanović, Adriana Kilibarda, Tirena Petra Nagy, Tea Kukrika i Mihaela Pehar. Učenice 6.A razreda: Dora i Karla Lovrić, Dora Vlašić. Učenice 7.A razreda: Nila Čustović i Mara Martinović. Učenice 8.B razreda: Mara Jelaska i Ivana Roković.

34 Voditeljica projekta:
Branka Bender (geografija) Nastavnici suradnici: Nikica Bošković ( geografija), Tonko Smokvina (likovna kultura), Sanja Perić (Tehnička kultura), Marina Vučković Matić ( edukator-rehabilitator).


Скинути ppt "PROJEKT EKO EKO U GRUŽU."

Сличне презентације


Реклама од Google