Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS BEOGRADSKI SINDIKAT.

Сличне презентације


Презентација на тему: "BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS BEOGRADSKI SINDIKAT."— Транскрипт презентације:

1 BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS
BEOGRADSKI SINDIKAT

2 CLANOVI GRUPE Blazo Ogi Deda Darko Djolodjolo Skabo Dajs MC Flex
Sef Sale Prota DJ Ajron

3 DISKOGRAFIJA PSSST…Tisincina!(2002) Govedina(2002) Svi zajedno(2005)
Oni su (2006)

4 PREDISTORIJAT Red Zmaja- su krajem devedesetih osnovala 3 repera (Djoka,Vladica i Boka) od kojih je samo jedan pravi i zivi na Kipru. TUMZ - grupa je nastala i brojala je cetiri clana. Za sobom je ostavila nekoliko pesama i zajednickih nastupa. MC Flex - solo mc nastao Covek koji je krstio Beogradski sindikat i bio prvi dugogodisnji predsednik istog marta nekoliko dana pred pocetak bombardovanja Beograda zvanicno je nastao Beogradski Sindikat, bend koji je u narednim godinama definitivno izmenio muzicku scenu Srbije. Na zajednickom koncertu tri mlade hip hop grupe u KST-u (gore pomenuti: Red Zmaja, Tumz i MC Flex) dogodila se velika fuzija i stvoren je Sindikat, osmoclana gerilska rap formacija.

5 2000.godina Od pocetka te grupa je pocela da planira i polako sprema svoj prvi album. Takodje, nastavili su se mnogobrojni nastupi tako da do kraja te godine nije bilo maltene ni jednog kluba u Beogradu gde Sindikat nije nastupio.Leto je obelezio nastup na prvom Exit festivalu (pre njegove profesionalizacije). U decembru je snimljena prva pesma u studiju - Divljina.

6 2001.godina Pocetkom februara Sindikat nastavlja sa radom u studiju i snima pesmu - BS, BS. Ubrzo nakon toga usledili su pregovori sa izdavackom kucom Automatik, a kasnije i potpisivanje ugovora za prvi album Sindikata. Dotle je sledilo nekoliko nastupa, da bi u maju grupa otputovala na muzicko pozorisni festival Passages u Nansiju (Francuska). Po povratku iz Nansija, Sindikat je imao svoj najveci nastup do tada, na trgu Republike u sklopu promotivnog koncerta za soundtrack filma Munje. Dva dana nakon toga u basti SKC-a nastupili su kao podrska bendu Kanda, Kodza i Nebojsa, na njihovom oprostajnom koncertu.U junu te godine snimljen je spot za pesmu Divljina, u reziji Djordja Jovanovica. Od avgusta grupa je nastavila rad u studiju a 29. novembra album je bio gotov.

7 2002.godina Najveci dogadjaj pocetkom bila je promocija i objavljivanje prvog albuma Sindikata - Bsssst...Tisincina. Usledilo je nekoliko nastupa u Beogradu (koncert u KST-u) i Novom Sadu u sklopu promocije albuma. Na leto bend je odrzao koncert u klubu Pecina na Tasu. U septembru 2002, Sindikat objavljuje svoje prvo nezavisno izdanje, singl Govedina, koja je za kratko vreme digla ogromnu prasinu za sobom. Sredinom novembra odrzan je najveci koncert Sindikata do sada, u velikoj dvorani SKC-a, a ubrzo nakon toga nekoliko koncerata sirom Srb

8 2003.godina Novu godinu Sindikat je proslavio nastupom u Sava centru, a pocetak godine definitivno je obelezilo drugo nezavisno BS izdanje

9 Sindikat je snimio jos dva albuma SVI ZAJEDNO(2005) i ONI SU (2006) I postao jedna od najpopularnijih,ako ne i najpopularnija srpska hip hop grupa

10 Pesme Ja u zivotu imam sve Dolazi Sindikat


Скинути ppt "BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS,BS BEOGRADSKI SINDIKAT."

Сличне презентације


Реклама од Google