Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

LEK ZA RAK - VITAMIN B 17 ! http://skajvok3r.blogspot.com/2011/03/svet-bez-raka-prica-o-vitaminu-b17-1973.html Radi se o vitaminu B17 koji se još može.

Сличне презентације


Презентација на тему: "LEK ZA RAK - VITAMIN B 17 ! http://skajvok3r.blogspot.com/2011/03/svet-bez-raka-prica-o-vitaminu-b17-1973.html Radi se o vitaminu B17 koji se još može."— Транскрипт презентације:

1 LEK ZA RAK - VITAMIN B 17 ! Radi se o vitaminu B17 koji se još može sresti pod nazivom Laetril ili Amigdalin koji je na žalost odbačen od strane službene medicine. Vitamin B17 još je pre pedeset godina sintetizovan pod nazivom Laetril odnosno Amigdalin od strane biohemičara Ernesta Krebsa. Sve do sedamdesetih godina prošlog veka dr. Krebs je uz velik broj entuzijasta iste struke, zatim medicine i ostalih područja, nastojao probiti ovaj jedinstveni lek na tržište, tvrdeći da je rak u stvari avitaminoza, odnosno poremečaj u metablizmu izazvan nedostatkom jednog vitamina u ishrani. Vitamin B17 svakodnevno možemo sresti u pregršt namirnica, a to su prvenstveno koštice i semenke plodova: breskve, marelice, šljive, višnje, jabuke, grahorice, proso i drugi izvori. Kako je globalizacija uzela maha, a u interesu velikih kartela - službene medicine i stvaranja profita, američka administracija za ishranu i lekove (FDA) nazvala je vitamin B17 običnom prevarom i zabranila njegovo plasiranje na tržište, kao i svako saznanje o njegovim pozitivnim učincima !! Ukucajte na youtube reči “svet bez raka” (ili world without cancer) i pogledajte šokantan dokumentarac sa prevodom o leku za rak ! PROSTO NEVEROVATNO ! SLEDI JEDNA DRUGA PRIČA →

2 PUŠENjE DUVANA UOPŠTE NIJE ŠTETNO ! (čak je korisno)
ISTINA.o.RAKU.pluca.pps FREE DOWNLOAD pps spotova: Упалите звучнике. СП Јул 2010 Sa sajta PUŠENjE DUVANA UOPŠTE NIJE ŠTETNO ! (čak je korisno) RAK PLUĆA IZAZIVAJU U STVARI RADIOAKTIVNE ČESTICE U ATMOSFERI NASTALE KAO POSLEDICA MNOGIH NUKLEARNIH PROBA. CIGARETE – TJ. “ŠTETNOST PUŠENjA” KAO IZAZIVAČ KANCERA SU IZGOVOR DA SE SKINE ODGOVORNOST SA PRAVIH KRIVACA..

3 Humanost uzima maha po svetu ? ..Teško 
Od kada se ONI (naši vlastelini koji kontrolišu sve najunosnije biznise) toliko brinu za zdravlje nas robova? Zar nismo već primetili da im je do ljudskih života i zdravlja stalo kao do lanjskog snega? Zar nismo već shvatili da nas upravo ONI i truju hranom, lekovima, virusima, radioaktivnim otpadom i svime što im može doneti profit i moć? Dakle, biznis sa cigaretama je unosan i tu nema diskusije. Pa ko ga onda kvari zastrašivanjem pušača? Zar Vam ovakvi natpisi nisu sumljivi “od Prve” kad se cigarete i dalje prodaju masovno ? Humanost uzima maha po svetu ? ..Teško  Evo šta je istina...

4 PROBLEM SU STVORILE NUKLEARNE PROBE U ATMOSFERI !
Pre nego što su Rusija, SAD i Britanija 5. avgusta sporazumom obustavile nuklearne probe u atmosferi, VEĆ JE IZVEDENO 711 OVAKVIH PROBA. Neodgovorni svetski kriminalci iz državnih vrhova kontaminirali su atmosferu sa više od 715 tona radioaktivnog materijala ! To je dovoljno da izazove rak pluća ili rak kože 117 puta na svakom čoveku na Zemlji. Ove procene je izneo novinar i publicista (i verovatno bivši operativac Mosada) Dž. Vials. Mlazni avioni raznose ove čestice širom sveta i one se nasumice talože, ponekad se koncentrišući čak na mestima koja su veoma daleko od mesta njihovog izbacivanja u atmosferu. Naravno, raznosi ih i vetar. Dovoljno je ponekad samo šutirati loptu na peščanoj plaži i nehotice podići u vazduh i udahnuti radioaktivnu česticu. I to je ukratko sva istina.. KAKO PRIKRITI GLOBALNU KATASTROFU? EVO KRIVCA!

5 IMA JOŠ MNOGO ISTRAŽIVANJA, MEDIJSKI ZATAŠKANIH NARAVNO.
Da li verujete da ni po dvesta cigareta dnevno, u periodu od nekoliko desetina godina istraživanja, nije uspelo da proizvede rak pluća ni kod jedne testirane životinje? G. Šrauzer Profesor Gerhard Šrauzer, predsednik Međunarodne Asocijacije bio - neorganskih hemičara, svedočio je godine pred Komitetom za zdravlje američkog kongresa i tu potvrdio da odavno postoje dokazi da izvesni sastojci duvanskog dima deluju antikancerogeno kod testiranih životinja. On je izneo da izvesni sastojci u cigaretama deluju kao antikancerogeni agenti kod testiranih životinja koje su već dobile kancer. Da se stvari još više iskomplikuju u naučnim raspravama, doprinela je i tvrdnja profesora Teodora Sterlinga sa univerziteta Simon Fraser u Kanadi. On je čak izložio tezu da pušači mnogo ređe obolevaju od raka pluća jer se pušenjem formira u plućima tanak sloj mukusa koji "predstavlja zaštitni pokrivač i tako sprečava radioaktivnu česticu da prodre dublje u tkivo". Radioaktivna čestica ostaje zarobljena u ovom mukusu može čak kašljem biti i izbačena napolje. IMA JOŠ MNOGO ISTRAŽIVANJA, MEDIJSKI ZATAŠKANIH NARAVNO. mnogo obimnije o svemu na sajtu

6 URANIJUM U SRBIJI - PRAVA SITNICA
Ono što naučnici ne mogu da tvrde, jer nemaju naučne dokaze, plaćeni urednici i novinari mogu uvek. Novine uvek mogu da objave bilo šta i da posle, ako je igra provaljena, to demantuju. I nikom ništa. Tako je krenula propaganda sa lažima. Ne, ovo nisu pluća pušača, već pluća rudara! URANIJUM U SRBIJI - PRAVA SITNICA Podobni političari (marionete) po izboru globalne vlastele kao servilni pioni danas funkcionišu i u vladi Srbije (kao i Makedonije, BiH, Hrvatske...). Zato se u Srbiji, zasutoj 1999.ogromnim količinama osiromašenog uranijuma, veoma retko može pročitati i ovo: "Na sedam lokacija u okolini Vranja, prema zvaničnim podacima, izručeno je oko tona osiromašenog uranijuma. Pretpostavlja se da je 107 lokacija na Kosmetu bombardovano sa čak 20 tona. Posledice su tragične." "Epidemiolozi Onkološke klinike u Nišu godišnje registruju oko osoba obolelih od malignih bolesti, dok je pre NATO bombardovanja bilo između i Prema rečima dr Stojana Radića, direktora ove klinike, još uvek nema tačnih podataka o vezi između korišćenja municije sa osiromašenim uranijumom i porasta obolelih od kancera."

7 Ko u Srbiji treba to da poveže?
Srpski ministar zdravlja Tomica Milosavljević? Ne, on izgleda nije obavešten. Evo šta kaže ovaj Ministar povodom, tvrdnje da "broj obolelih od kancera u Srbiji svake se godine povećava za tri do pet odsto, a svaki peti smrtni ishod posledica je malignog tumora". - Želimo da do godine broj pušača u Srbiji bude upola manji. Cilj njegovog ministarstva da pušenje učini društveno neprihvatljivim. (Preuzeto iz "Blica") Dakle, gradjani Srbije, sa ovakvim ministrom za zaštitu zločinaca protiv ljudske populacije pušićete manje, a umirati više. ETO, AKO STE PUŠAČ OVAJ PPS VAS JE VERUJEMO DONEKLE RAZVEDRIO; IPAK, NE BUDITE NAIVNI.. VLADARI IZ SENKE MISLE NA VAS, SIGURNI SMO 


Скинути ppt "LEK ZA RAK - VITAMIN B 17 ! http://skajvok3r.blogspot.com/2011/03/svet-bez-raka-prica-o-vitaminu-b17-1973.html Radi se o vitaminu B17 koji se još može."

Сличне презентације


Реклама од Google