Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Serijal dokumentarnih filmova “Zeitgeist” (Duh vremena) je hit u svetu; Otkrivene su mnoge činjenice koje čovečanstvo ne gleda.

Сличне презентације


Презентација на тему: "Serijal dokumentarnih filmova “Zeitgeist” (Duh vremena) je hit u svetu; Otkrivene su mnoge činjenice koje čovečanstvo ne gleda."— Транскрипт презентације:

1 Serijal dokumentarnih filmova “Zeitgeist” (Duh vremena) je hit u svetu; Otkrivene su mnoge činjenice koje čovečanstvo ne gleda na TV-u: NOVAC – najveća prevara u istoriji čovečanstva je sasvim legalna; 11/09 – pad kula WTC centra je režija S.A.D.; POVEZANOST ratova i kriza sa bankarima..itd. PRAVO LICE GLOBALNE ELITE Konačno, autori iznose tvrdnje da su sve religije samo način manipulacije ljudi i da Hrišćanstvo nije zasnovano na istini ! “NE ŽELIMO DA POVREDIMO NIČIJA OSEĆANJA VEĆ SAMO DA BUDEMO AKADEMSKI PRECIZNI” . U NASTAVKU SU CITATI IZ FILMA ZEITGEIST; SP, Feb. 2011 UPALITE ZVUČNIKE

2 Egipatsko božanstvo Hor, 3000 godina pre hrista
“Hrišćanstvo jednostavno nije zasnovano na istini To je rimljanska priča, razvijena iz političkih pobuda društvene kontrole; Postoji mnogo paganskih bogova sa identičnom biografijom kao i Isus Hrist” Hor je rođen 25.-og decembra od device Izide. Po rođenju se pojavila zvezda na istoku i darovala su ga tri kralja; U 12.-oj godini je bio dete učitelj a sa 30 god. Krstio ga je Anap i tako je počeo svoju službu; Hor je imao 12 učenika sa kojima je putovao i izvodio čuda- lečenje bolesnih i hodanje po vodi; Imao je nadimke: istina, svetlost, sin božiji, jagnje božije, dobri pastir i mnoga druga; Pošto ga je izdao Tajfon, razapet je na krstu. Sahranjen je ali je vaskrsao posle 3 dana... SVE IDENTIČNO ISUSU.. Egipatsko božanstvo Hor, 3000 godina pre hrista OVA MATRICA SE PONAVLJA KOD MNOGIH RANIJIH BOŽANSTAVA ! (samo se menjaju imena). Evo još nekih primera :

3 Atis iz Frigije (Grčka) 1200 god. Pre pojave Hrista
Krišna – Indija, 900 godina pre pojave Hrista Dionis – Grčka, 500 god. Pre pojave Hrista Mitra – Persija, 1200 god. Pre pojave Hrista Uvek i svuda ista matrica: 25. decembar rođenje, učenika-ili braće (12 meseci) raspeće, vaskrsnuće... - Odin iz Skandinavije - Indra sa Tibeta Bali iz Avganistana Tamuz is Sirije Adad iz Asirije Deva Tat iz Siama Alsida iz Tebe Bedru iz Japana Kadmus iz Grčke Iši sa Formoze Gentat iz Meksika Tien iz Kine Prometej sa Kavkaza - ITD

4 Biblija i stari egipatski zapisi se potpuno podudaraju na stotinama stranica !
O tome je napisano nekoliko knjiga

5 PARALELE SE NASTAVLJAJU U NEDOGLED..
“Biblija nije ništa drugo do astro–teološki literarni hibrid,kao i skoro svi religiozni mitovi pre nje” U STAROM ZAVETU POSTOJI PRIČA O JOSIFU; JOSIF JE BIO ISUSOV PROTOTIP ZA NOVI ZAVET : Josif Isus - Josif je imao čudesno rođenje; Imao je 12 braće; Bio je prodat za 20 srebrnjaka; Brat Juda predlaže prodaju Josifa; Počeo svoj rad u 30.-oj godini - Isus je imao čudesno rođenje; Imao je 12 učenika; Bio je prodat za 30 srebrnjaka; Učenik Juda predlaže prodaju Isusa; Počeo svoj rad u 30.-oj godini PARALELE SE NASTAVLJAJU U NEDOGLED..

6 “MIT JE IDEJA U KOJU SE ŠIROKO VERUJE IAKO JE U SUŠTINI NEISTINITA”
“Lažu nas sve institucije koje postoje. Religiozne institucije su na samom dnu prljavština. Odvojiti čoveka od prirode kao i odvojiti čoveka od čoveka je poenta ove manipulacije” “SLEPO SE POKORITI AUTORITETU KAO ŠTO JE CRKVA JE INTELIGENTAN POLITIČKI MANEVAR” Njujorški nadbiskup kardinal E. Igan i njegovo svetovno obezbeđenje, inače tipična slika današnje Amerike (!) “MIT JE IDEJA U KOJU SE ŠIROKO VERUJE IAKO JE U SUŠTINI NEISTINITA” Dejan Lučić o jevrejskom “Talmudu” iznosi NEVEROVATNE STVARI (?): “Čuvari vere ne ulaze u raspravu sa onima koji sumnjaju u mit. Ignorišu ih ili zovu bogohulnicima” AFERE U SPC: AFERA “ARTEMIJE” ovo morate pročitati - sve činjenice

7 “Religijski mit je najmoćnije sredstvo ikad stvoreno”
U SVETU POSTOJI DESETINE HILJADA RELIGIJA. ŠTA ONE DONOSE ČOVEČANSTVU – RUŠENJE ILI IZGRADNJU MOSTOVA ? Koja su Vam prve-refleksne asocijacije na reči “katolik”, “musliman”, “sajentista” ili recimo pripadnik “crnogorske” crkve? ( raznežite se kao i oni na nas ) Da li znate da satanisti ne veruju u đavola?! – Ne, oni su savim “okrenuli” ideju biblije i ne veruju u duhovni svet, ni u đavola ni u boga.. Veruju samo u hedonizam i ovozemaljska zadovoljstva !

8 NEKI TVRDE DA JE I OVO DOZIRANA REŽIJA IZ SENKE..
KO ZNA. VREDI GA POGLEDATI !


Скинути ppt "Serijal dokumentarnih filmova “Zeitgeist” (Duh vremena) je hit u svetu; Otkrivene su mnoge činjenice koje čovečanstvo ne gleda."

Сличне презентације


Реклама од Google