Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Učenici drugih i trećih razreda su 19. i 20. svibnja godine bili u Art - kinu Croatia. Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za kulturu.

Сличне презентације


Презентација на тему: "Učenici drugih i trećih razreda su 19. i 20. svibnja godine bili u Art - kinu Croatia. Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za kulturu."— Транскрипт презентације:

1

2

3

4 Učenici drugih i trećih razreda su
19. i 20. svibnja godine bili u Art - kinu Croatia. Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za kulturu i Odjel gradske uprave za školstvo te Hrvatski filmski savez priredili su za učenike osnovnih škola prezentaciju: Nastavno područje - medijska kultura Nastavna teme - animirani film, igrani i dokumentarni film -filmski radovi - dječje filmsko stvaralaštvo

5 Pozdravila nas je profesorica OŠ
“Stanovi” iz Zadra Slavica Kovač, koja nas je vodila kroz cijeli program.

6 Učenici drugih razreda uživali su u animiranim filmovima Plava čarolija i Foto safari.Pogledali su dokumentarni film Hana i Tin. Poruke Dijete ima pravo na slobodu izražavanja. Dijete ima pravo izabrati prijatelja. Dijete ima pravo na slobodno sudjelovanje u kulturnom životu i umjetnostima.

7 Treći razredi Filmovi: Noćni život, animirani
Dijete ima pravo na slobodu izražavanja. Košarka, igrani Dijete ima pravo izabrati prijatelja.

8

9

10 Snježni dan, animirani Anin svijet,ostale vrste Sjaj rudeške zvijezde, dokumentarni film Svako dijete ima pravo na sudjelovanje u kulturnom životu i umjetnostima.

11 CTK i FKVK Zaprešić,2010.

12

13

14

15

16 Škola crtanog filma Dubrava,Zagreb 2007.

17

18

19 Na kraju smo pogledali animirani film Žablji zbor.

20 Na pitanja gospođe Kovač djeca su veoma rado odgovarala
Na pitanja gospođe Kovač djeca su veoma rado odgovarala. Bila je jako zadovoljna pokazanim znanjem učenika. Vrijeme nam je brzo prošlo. Otišli smo zadovoljni u školu.

21 Pripremila Novinarska grupa trećeg b
20. svibnja 2011.


Скинути ppt "Učenici drugih i trećih razreda su 19. i 20. svibnja godine bili u Art - kinu Croatia. Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za kulturu."

Сличне презентације


Реклама од Google