Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

Отпремање презентације траје. Молимо да сачекате

MILAN VIDOJEVIĆ Iznosi šokantne tvrdnje iz skorije istorije, odnosno o vladarima iz senke u svojoj knjizi “Dosije.

Сличне презентације


Презентација на тему: "MILAN VIDOJEVIĆ Iznosi šokantne tvrdnje iz skorije istorije, odnosno o vladarima iz senke u svojoj knjizi “Dosije."— Транскрипт презентације:

1 MILAN VIDOJEVIĆ Iznosi šokantne tvrdnje iz skorije istorije, odnosno o vladarima iz senke u svojoj knjizi “Dosije Omega” ! (uz obilje materijala –dokaza, činjenica, indicija) UPALITE ZVUČNIKE HITLEROV deda je Solomon Majer Rotšild! Nacizam i Holokaust su stvorili Rotšildi kontrolišući Hitlera iz senke !! TITO je bio vrhunski iluminat, vanbračni sin imperatora Franca Jozefa ! BANKARSKA DINASTIJA ROTŠILD JE VEĆ VEKOVIMA GLAVNI SVETSKI “VLADAR IZ SENKE”...

2 HITLEROVA BABA (ŠIKLGRUBER) BILA JE SOBARICA KOD ROTŠILDA...
“ Rotšildi, i drugi iluminati, bili su poznati po tome što su imali mnogo vanbračnih potomaka, u okviru svog tajnog programa odgajanja dece, koja su davana lažnim roditeljima koji su ih podizali kao svoju. Zato izgleda čudno kako su "obična deca" skromnog porekla uspevala da se uzdignu do samih vrhova vlasti, bogatstva i moći. Neki od njih su, ne znajući, imali programiran uspon. Hitler je takođe imao decu, rođenu i odgajanu po ovom principu, iako se zvanična istorija upinjala da dokaže kako se nije ženio, pa samim tim nije ni imao decu. Njegovi potomci su danas sigurno među nama, nose druga imena, žive u raznim zemljama, ali se ka vrhovima moći uzdižu sa saznanjem o svom tajnom poreklu. Zvuči neverovatno? “ HITLEROVA BABA (ŠIKLGRUBER) BILA JE SOBARICA KOD ROTŠILDA... Solomon Majer Rotšild Hitlerov deda ? Bafet, Švarceneger i danas glavni svetski bankar - vlastelin Jakob Rotšild !

3 GELENOV SIN I DANAS VODI SVE ZAPADNE TAJNE SLUŽBE ?
“Tri hiljade važnih nacista stiže posle rata u SAD preko programa “Paperclip” (Spajalica) i nastavlja da radi na stvaranju Četvrtog Rajha. Sada se zna da je godine čak 50 % osoblja CIA bilo sastavljeno od obaveštajnih oficira SS-a, koji su dobili azil u SAD !” General GESTAPO-A Rajnhard Gelen – Hitlerov superšpijun je “najzaslužniji što je CIA postala vodeća služba sveta, a ključna je figura za 70 % obaveštajnog rada NATO-a.” GELENOV SIN I DANAS VODI SVE ZAPADNE TAJNE SLUŽBE ? Verner fon Braun, nacista koji je pobio hiljade engleza svojim “FAU” projektilima, amerikancima je valjao... GELEN JE ŠPIJUN VEKA PO MNOGIMA !! DOKUMENTARAC SA PREVODOM KOJI SVE GOVORI:

4 – na čemu onda bazira zvanična istorija ??? Zvuči neverovatno, ali:
Od potkazivača do zvezda: Ne postoji ni jedan jedini materijalni dokaz da se Hitler ubio u bunkeru 1945 god. – na čemu onda bazira zvanična istorija ??? Zvuči neverovatno, ali: ZLOTVOR JE POBEGAO UZ POMOĆ “PACOVSKIH KANALA” I VLADARA IZ SENKE ! Sa njim je pobegao i Martin Borman, koji je bio drugi u hijerarhiji: (umro je februara 1962 god. u Argentini, bolestan i usamljen. Imao je kćer Uši Hitler) Ovde pogledajte hit dokumentarac “Sivi vuk” prema ovoj knjizi, sa bezbroj svedočenja (i primljenih pretnji) ljudi koji su videli “Firera”:

5 SAHRANJEN JE U BEČU NA GROBLJU HABZBURGA ” SKINITE “DOSIJE OMEGA”:
“ Sa sigurnošću možemo reći da je bio iluminat visokog ranga, pripadao je loži u samom Vatikanu, bio je član Kupole i bio je u Savetu tridesettrojice. Koncept “nesvrstanih” u jeku hladnog rata bio je njegovo dostignuće i njegov zadatak. Lider trećeg sveta koji ide tobože svojim putem, a zapravo je radio za vladare iz senke.. Tako smo umesto reparacija uzeli kredit u vrednosti jedne desetine reparacija, ili čak manji... SAHRANJEN JE U BEČU NA GROBLJU HABZBURGA ” RADNIČKI VOĐA KOJI JE ŽIVEO KAO KRALJ SUDAN SP, JUL 2011 POLITIKA NIJE KREVELJENJE UZ LAŽNI OSMEH : SKINITE “DOSIJE OMEGA”:


Скинути ppt "MILAN VIDOJEVIĆ Iznosi šokantne tvrdnje iz skorije istorije, odnosno o vladarima iz senke u svojoj knjizi “Dosije."

Сличне презентације


Реклама од Google